UGAL

Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați găzduiește joi, 8 noiembrie, începând cu ora 13.00 festivitatea de lansare a Volumelor I și II din „Tratat teoretic și practic de drept administrativ”, semnate de prof. univ. dr. Verginia Vedinaș și apărute la Editura „Universul Juridic”.

Evenimentul va avea loc în Biblioteca Facultății (Sala AE 103, strada Domnească nr. 111) și va fi moderat de decanul Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice, prof. univ. dr. Florin Tudor. Invitatul special al festivității de lansare a cărții este prof. univ. dr. Vasilica Negruț.

Verginia Vedinaș, date biografice:

Născută în localitatea Robăneşti, jud. Dolj. Doctor în Drept, titlu acordat de Universitatea Bucureşti (1990 şi doctor în Filosofie, titlu acordat de Universitatea Bucureşti (2005). Licenţiată în Drept la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti. Profesor universitar, conducător doctorat la Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Drept. Absolventă de specializări post-universitare în Luxemburg, Elveţia, Grecia. Uniunea Juriştilor din România i-a decernat Verginiei Vedinaş, în anul 2007, premiul Uniunii Juriştilor pentru lucrarea „Deontologia vieţii publice”, iar în 2008 i-a acordat diploma de excelenţă pentru colaborarea la lucrarea „Constituţia României, comentariu pe articole”, Editura C.H. Beck, Bucureşti, 2008.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email