UGAL

În data de 2 noiembrie 2018, în Laboratorul de Comunicare, Creativitate Inginerească şi Formare (LCCIF) a avut loc Workshop-ul intitulat „Cercetări privind informarea tinerilor din familii defavorizate cu privire la importanța pregătirii profesionale tehnice şi accesul la educaţie”, în cadrul contractului de cercetare nr.741/2018. Au participat studenţii anului I de la Facultăţile de Inginerie și Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, dar și reprezentanți ai mediului de afaceri din judeţul Galaţi.

Deschiderea lucrărilor a fost făcută chiar de organizatoarea evenimentului, șef lucr. Ec. dr. ing. Carmen Penelopi Papadatu după care a S.C. Company Med S.R.L. Pechea, judeţul Galaţi și-a prezentat activitatea și rezultatele chestionarului  din cadrul proiectului de cercetare.

Au avut apoi prezentări de lucrări Silviu Boza, student anul I, la Inginerie Mecanică - „Evoluţia motocicletelor”, Lotokovski Iaroslav, student anul I, la Inginerie Mecanică - „Sistemul de răcire la automobile” și Nicoleta Ciobanu, student anul I, Inginerie Mecanică - „Coeficientul aerodinamic la automobile”.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email