UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, prin Departamentul de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, derulează începând cu data de 3.11.2018 programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă intitulat Managementul instituțiilor publice.

Planul de învățământ avizat de Ministerul Educației Naționale abordează pe durata celor 150 de ore didactice teme de interes precum: Managementul instituțiilor publice, Strategii și politici publice, Drept administrativ comparat și instituții ale Uniunii Europene, Comunicare în instituțiile publice, Managementul proiectelor europene.

Activitățile didactice sunt susținute de cadre didactice cu înaltă recunoaștere academică, urmărindu-se dezvoltarea sau actualizarea competențelor profesionale ale potențialilor cursanți, scopul final fiind crearea cadrului optim de acces și reușită în carieră pentru aspiranții la funcțiile manageriale din cadrul instituțiilor publice și nu numai.

Coordonatorul programului este Prof. univ. dr. ec. Nicoleta Cristache, prodecanul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Absolvenții programului vor dobândi, în urma promovării examenului final, un certificat de atestare a competențelor profesionale la nivel postuniversitar eliberat în condițiile prevăzute de Ordinul nr. 5370 din 21 august 2012.

Taxa de școlarizare este de 1200 lei, forma de învăţământ fiind cu frecvenţă.

Înscrierile se fac la sediul DFCTT din strada Domnească nr. 47, sala U 109.

Detalii la telefon 0336.130142 şi pe site-ul dfctt.ugal.ro sau la adresele de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email