UGAL


În săptămâna 8 - 12 octombrie 2018, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați primește vizita a două delegații, una de la Universitatea de Transport și Comunicații din Vietnam,  formată din prof. dr. Nguyen Van Long și prof. dr. Nguyen Thi Hoa și una de la Universitatea Moulay Ismail din Meknes,  Maroc, reprezentată de prof. Mimoun Aziza.

O primă activitate a acestor mobilități a constat în primirea celor două delegații de către conducerea Universității „Dunărea de Jos” din Galați reprezentată de doamnele prorector prof. dr. ing. Gabriela Bahrim și prof. dr. ing. Elena Mereuţă.

„Corolarul discuțiilor purtate accentuează, ca primă activitate de materializare a parteneriatului, mobilitatea staff-ului academic și administrativ, dar și a studenților celor două instituții de învățământ superior, colaborarea urmând să se consolideze grație programului Erasmus+ KA107”, declară coordonatoarea acestuia, lect. dr. Luminița Iosif.

În cadrul Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie, prof. Mimoun Aziza, de la Universitatea Moulay Ismail, Meknes, va susține miercuri, 10 octombrie 2018, începând cu ora 14.00 în sala AS 004, prelegerea cu titlul „L’orientalisme espagnole et le monde arabe”.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email