UGAL

În cadrul Salonului Galați Auto Show 2018, care se va deschide oficial vineri, 14 septembrie, la ora 17.00, pe faleza superioară a Dunării, va fi expus kartul cu motor termic realizat de echipa Danube Pistons a Facultății de Inginerie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, sub coordonarea prof. dr. ing.  Cătălin Fetecău.
Este un kart inovator din punct de vedere tehnologic, realizat de o echipă pluridisciplinară, alcătuită din studenții:Lefter Cristian, anul III TCM, Comșa Cătălina-Ramona, anul III Inginerie Economică, Stoenescu Liviu, anul IV Autovehicule Rutiere, Boboc Cătălin, anul IV Inginerie Electrică și Carp Mădălina, anul III Engleză – Franceză.
Kartul studenților gălățeni a fost premiat la ediția din acest an a Competiției Kart Low Cost (KLC) – organizată  de  Université de Bourgogne Institut Supérieur de l’Automobile et des Transports de Nevers(ISAT de Nevers) din Franța și Departamentul Autovehicule și Transporturi din cadrul Universității din Pitești, la care au participat 64 de studenţi coordonați de 11 cadre didactice, cu 8 karturi cu motoare termice și două karturi cu motoare electrice.
Kartul gălățenilor va putea fi văzut la Galați Auto Show 2018 până duminică, 16 septembrie, ora 13.00. 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email