UGAL

Liga Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați (LSG), în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Casa de Cultură a Studenților din Galați, organizează în perioada 16-30 iulie 2018, cea de-a VI-a ediţie a proiectului educaţional „Universitate de vară pentru elevi – Galaţi Summer University”.

Proiectul îşi propune să vină în întâmpinarea elevilor de clasa a XI-a, indecişi în privinţa facultăţii pe care o vor alege la finalul ciclului liceal. 

Timp de două săptămâni, 90 de elevi din toată ţara vor avea posibilitatea de a vizita sălile de curs, laboratoarele și spațiile de învățare ale facultăţilor din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, vor participa la workshop-uri şi activităţi sociale şi vor experimenta, la propriu, viaţa de student. 

Și în acest an, proiectul este organizat cu sprijinul Ministerului Educației Naționale, prin proiectul „ROMANIAN SECONDARY EDUCATION PROJECTR.O.S.E.”, al cărui scop este contribuirea la reducerea abandonului în învățământul secundar și terțiar și la creșterea ratei de promovare a examenului de bacalaureat.

Marți, 17 iulie, la ora 14.30, în Sala Senatului Universității, va avea loc deschiderea oficială a evenimentului. Cu acest prilej, participanții vor afla activitățile pe care le vor parcurge, iar organizatorii vor putea ști care sunt așteptările elevilor.

Începutul proiectului este marcat de cazarea elevilor în căminul studențesc „H” din Campusul Studențesc „Alexandru Ioan Cuza” în cursul zilei de luni, 16 iulie.

Mai multe detalii despre proiect puteți găsi la adresa: http://www.gsu.lsgalati.ro.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email