UGAL

În perioada 26-27 octombrie 2018, la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați se va desfășura Conferința Internațională „UGAL – HUB multidisciplinar pentru susținerea interacțiunii inovative cu piața muncii și internaționalizarea învățământului universitar”.

Scopul conferinței este acela de a reuni cadre didactice, cercetători, factori de decizie și antreprenori din mai multe țări în vederea schimbului de instrumente educaționale și de cercetare inovatoare, precum și a transferului de cunoștințe și expertiză relevante.

Tototdată, este un bun prilej de a institui parteneriate interinstituționale cu reprezentanții universităților invitate.

Acest eveniment constituie un alt pas important în procesul internaționalizării, proces care nu este un scop în sine, ci ține de necesitatea de a găsi soluțiile potrivite pentru ca învățământul superior să răspundă prompt și corect nevoilor reale ale studenților, corelate cu trendul și ritmul schimbărilor din societate. 

Organizatorii îi  invită pe toți cei interesați să își exprime opinia și rezultatele studiilor participând cu lucrări la această conferință internațională.  

Lucrările  ce vor fi acceptate după double peer review, vor fi publicate in reviste cu mare vizibilitate și impact, Journal cotat ISI Thomson Reuters, revistă listată Emerald, având ISSN http://fdi.ugal.ro/index.php/ro/conference-home.

Termenul limită pentru trimiterea abstractelor este  30.08.2018.
 
Secțiunile conferinței sunt:
S.1. Progress in Science, Engineering and Management of Agriculture and Food Bio-Resources.
S.2. Advanced Research in Naval Technologies.
S.3. Advanced Research in Electronic Engineering and Information Technologies.
S.4. Eco-Nanotechnologies and Advanced Materials.
S.5. Advanced Research in Mechanical and Industrial Engineering. Advanced Investigation Methods in Environment and Biohealth.
S.6. Advanced Research in Environmental Science and Engineering.
S.7. Advanced Investigation Methods in Medicine and Pharmaceutical Chemistry.
S.8. Economic Models, Management and Strategies of Competitiveness.
S.9. Prospective Views on Higher Education Models. Strategic Cooperation for the Internationalization of Higher Education.
S.10. Economy and Cultural /Business Models in the Global Society.
S.11. Advanced Research Methods in Socio-Humanities.

Invitația de participare o puteți găsi aici.

Informații suplimentare puteți afla de la comitetul de organizare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email