UGAL

Avem deosebita plăcere de a vă invita Miercuri, 16 Mai 2018, începând cu ora 10.00, la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, Str. Domnească nr. 47, Sala Senatului, la evenimentul de multiplicare a proiectului internațional intitulat „SPEET: Student profiling for Enhancing Engineering Tutoring”.

Proiectul reuneşte universităţi din Spania, Italia, Portugalia, Polonia, România și propune o temă de actualitate privind determinarea unor profiluri ale studenţilor din universitățile europene prin instrumente IT. Astfel, se doreşte obţinerea unei clasificări a studenţilor din diferite domenii, utilizând instrumente informatice de tip Big Data.

În cadrul acestui eveniment vor fi prezentate rezultatele intelectuale ale proiectului şi se vor dezbate posibilităţile de extindere a acestui proiect în cadrul altor domenii universitare şi la nivel preuniversitar.
 
Informatii suplimentare se regăsesc pe pagina web dedicată proiectului: https://www.speet-project.com.

Pentru detalii privind organizarea evenimentului ne puteţi contacta la adresele de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email