UGAL

În proiectul european DA-SPACE – Open Innovation to raise Entrepreneurship skkils and Private Partnership in Danube Region, experți din echipele partenerilor din consorțiul european desfășoară module de training antreprenorial.

Cu ocazia unei astfel de activități, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va primi vizita doamnei Valentina Grillea, care va face o prezentare a oportunităților de afaceri din Germania, joi, 17 mai 2018, orele 10.00 - 11.00, la Facultatea de Inginerie, corp G, sala G 211. Doamna Grillea este Director în cadrul programului de inovare al firmei Baden-Wurttemberg Connected din Germania (Bwcon GmbH, bwcon.de).

La această întâlnire de afaceri sunt invitate firmele din Galați care doresc să-și promoveze afacerea în această țară. Firma Baden-Wurttemberg Connected din Germania este un furnizor integrat de servicii de inovare, având în portofoliu și susținerea firmelor din străinătate care doresc să pătrundă pe piața din Germania în domenii precum industria mecanică, energie, software, electronică etc.

Deoarece participarea se va face pe bază de invitație din partea organizatorilor, reprezentanții firmelor gălățene care doresc să participe la această întâlnire sunt rugați să-și manifeste interesul contactându-l pe Prof. Florin Popescu, email: florin.popescu [at] ugal.ro, tel: 0726 377 053, până miercuri, 16 mai 2018, inclusiv. 
 
Agenda întâlnirii:
 
10.00 - 10.10: Prezentarea proiectului DA-SPACE
10.10 - 10.40: Oportunități de afaceri în Germania
10.40 - 11.00: Discuții, întrebări și răspunsuri.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email