UGAL

În cadrul proiectului „Internaționalizarea activităților academice și a cercetării în Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați”, ACADEMIC, finanțat prin contractul nr. CNFIS-FDI-2018-0054, Domeniul 2: Internaționalizarea învățământului superior din România, se vor organiza cursuri de perfecționare a cunoștințelor de limba engleză Astfel, vor fi organizate două module de curs, pentru nivelele B1, B2 cu câte 20 de cursanți.

Primul nivel, B1, se va desfășura în perioada 4 iunie – 15 iulie 2018. La aceste cursuri se pot înscrie doar cadrele didactice și studenții doctoranzi și masteranzi din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Înscrierile se fac prin e-mail, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 24 mai 2018.

În intervalul de 29 - 30 mai se va susține o probă pentru verificarea nivelului cunoștințelor de limba engleză. Proba se va desfășura începând cu ora 11.00, în sala Forinfo (la parter), Facultatea de Științe și Mediu, Galați, strada Domnească nr. 111.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email