UGAL

Echipa de studenți a Facultății de Inginerie, „Danube Pistons”, participă pentru prima oară la competiția „Kart Low Cost” organizată de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și va avea nevoie de susținerea tuturor!
 
La competiția de la Galați, care se va derula în perioada 11-12 mai, vor participa 64 de studenți coordonați de 11 cadre didactice, cu 8 karturi cu motoare termice și 3 karturi cu motoare electrice. Participanții sunt din Institut Supérieur de l'Automobile et des Transports, Nevers, Franța, Universitățile din Pitești, Craiova, Galați și Politehnica București.
 
Partenerii KLC 2018 sunt: Primăria Galaţi, Societatea Inginerilor de Automobile din Romȃnia, Universitățile din Pitești, Craiova, Politehnica București, Institut Supérieur de l’Automobile et des Transports de Nevers și Academia de Știinţe Tehnice din Romȃnia.
 
Mulţumim sponsorilor: Asociaţia Absolvenţilor Facultăţii de Mecanică, SF TEX SA, APAN, IVAS Complex Auto, Criomec SA, ICE Marine Design, Automobile Dacia și Primăria Municipiului Galaţi.

AFIȘUL EVENIMENTULUI POATE FI VĂZUT AICI
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email