UGAL

Membrii Fundației Medicale Universitare „Dunărea de Jos” din Galați anunță organizarea conferinței naționale cu participare Internațională „Probleme de Patologie Infecțioasă la Frontiere”, care va avea loc la Galați în perioada 7-9 iunie 2018.
Partenerii în organizarea acestui eveniment sunt Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, Colegiul Medicilor Galați, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Galați, Academia Europeană HIV/SIDA și de Boli Infecțioase, Societatea Română de Boli Infecțioase. Responsabilitatea logistică aparține Fundației Medicale Universitare „Dunărea de Jos” din Galați.
 
Tematica abordează teme actuale din patologia infecțioasă, Utilizarea antibioticelor și rezistența la antibiotice, Hepatitele virale în contextul terapiilor inovatoare, Medicația antiretrovirală - de la ghiduri la terapia individualizată a pacienților infectați HIV. Interesul pentru bolile infecțioase la frontiera estică a României, aspectele transfrontaliere, migrația, caracterul inter și transdisciplinar, organizarea prelegerilor cu participarea personalităților recunoscute în comunitatea medicală, pot contribui la realizarea unui eveniment semnificativ științific și profesional, creditat în Programul Național de Educație Medicală Continuă.
 
O atenție deosebită va fi acordată promovării tinerilor medici și cercetători, cărora le este dedicată o secțiune specială.
 
Participarea la conferinţă este un bun prilej să ne împărtășim experiența, să schimbăm păreri, să stabilim noi contacte şi să facem proiecte pentru colaborări ştiinţifice.

Termenul limită pentru înscrieri este 15 mai 2018. Mai multe detalii aflați de aici: https://www.infectioasegalati2018.ro/
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email