UGAL

Îndrăgitul artist Horia Brenciu s-a întâlnit ieri, în sala Aula Magna, cu studenții Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Evenimentul „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine”, organizat de CGS România, ajuns la cea de-a treia ediție, s-a bucurat de un remarcabil succes.

Cu energia sa inconfundabilă, oaspetele le-a vorbit tinerilor despre parcursul său profesional, despre momentele de cumpănă și despre provocările cărora trebuie să le facă față permanent, despre șansele ce nu trebuie lăsate să treacă pe lângă noi, despre determinare și pasiune, dragoste de oameni și altruism.

Discuțiile au fost interactive, invitatul a empatizat permanent cu publicul, a răspuns cu răbdare tuturor întrebărilor, invitându-i pe studenți să nu se teamă să greșească, să adauge sare și piper vieții lor, să fie curioși, să-și onoreze cu bun simț profesorii și să fie conștienți că numai depășind obstacole pot să își descopere adevăratul eu.

La final, Horia Brenciu s-a fotografiat alături de studenți. Glumele și buna dispoziție au făcut ca timpul să treacă foarte repede, iar cei prezenți să rămână cu o amintire de preț, descoperind un artist complet, un om cald, care împărtășește tuturor bucuria de a trăi. 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email