UGAL

Solemnitatea zilei de 23 aprilie va fi marcată mereu drept un reper în timp pentru Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.

Înfiinţată prin O.M. 7751 din 23 aprilie 1990, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi a împlinit 28 de ani de existență, contribuind în prezent la crearea unui climat intelectual şi moral adecvat formării unei clase de oameni competenţi în domeniul economic.

La ceas aniversar, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor și-a deschis porțile pentru elevii de la liceele din regiune. În cadrul seriei de manifestări prilejuite de acest eveniment a avut loc „Concursul de cunoștințe de specialitate pentru viitorii economiști” pe următoarele domenii: Alimentație publică, Contabilitate, Economie și Afaceri internaționale, Finanțe, Informatică economică, Management, Marketing, Turism. Au participat peste 160 de elevi de la liceele din Galați, Vrancea și Buzău.

Cadrele didactice și studenții facultății au onorat prezența în facultate a celor care pot continua pasinea pentru ştiinţele economice. Astfel, elevii au beneficiat de prezentări de specialitate și sesiuni interactive. Pe acordurile imnului facultăţii, în Aula „Virgil Madgearu” a avut loc la sfârșitul zilei festivitatea de premiere a elevilor.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email