UGAL

În data de 24 aprilie 2018, Biroul Europa Creativă România organizează la Galați, în colaborare cu Universitatea „Dunărea de Jos”, un eveniment dedicat organizațiilor din sectoarele culturale şi creative de la nivel local și regional interesate să acceseze linia de finanțare Proiecte de cooperare europeană. 

Participanții vor primi informații despre caracteristicile liniei de finanțare, criteriile de eligibilitate, conţinutul dosarului de finanţare, depunerea aplicațiilor, precum și exemple de proiecte finanțate. 
 
Întâlnirea va avea loc în Sala Senatului a Universității „Dunărea de Jos” din Galați (Strada Domnească nr. 47), între orele 10:30 și 13:30. 
 
Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. În vederea înregistrării, cei interesați sunt rugați să completeze online formularul de înscriere, până cel târziu în data de 22 aprilie 2018 a.c.
 
Persoana de contact pentru detalii: Sorin Enuș, telefon: 021.316.60.61, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Agenda este disponibilă aici.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email