UGAL

Una dintre echipele de studenți ai SAS-UGAL, implicată în firma simulată SMART OWL, din cadrul proiectului: Antreprenoriat modern și eficient pentru studenții și absolvenții UDJG, cod CNFIS-FDI-2017-0542, a reușit o performanță deosebită: calificarea în incubatorul de afaceri JA Bizz Factory, în urma unei competiții la care au participat studenți din numeroase universități din România.

În cadrul incubatorului de afaceri, echipa SMART OWL va beneficia de suport din partea consultanților Junior Achievement Romania, de acces la resurse de educație antreprenorială, inclusiv la webinarii live pe teme de business, susținute de specialiști în domeniu.

De asemenea, echipa de studenți gălățeni își va transpune ideea de afaceri într-un business plan, prin intermediul realizării unei versiuni de test a serviciilor web oferite, interacțiunii cu clienți potențiali și cu un antreprenor/profesionist pentru a obține feedback relevant.

Acest rezultat constituie un nou pas în procesul de transformare a Universității „Dunărea de Jos” din Galați într-o universitate antreprenorială de prestigiu la nivel național. 
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email