UGAL

La invitația CDE (Centrul de Documentare Europeană) și a CCJASP (Centrul de Cercetări Juridice, Administrative, Sociale și Politice) din cadrul UDJG, vor veni la Galați joi, 15 martie 2018, prof. univ. dr. Ion Nicolae, de la Facultatea de Geografie a Universității București, și soția acestuia, biologul și artistul plastic Cornelia Nicolae Băncilă.
De la ora 16.00, oaspeții se vor întâlni, în sala D 03 a Facultății de Inginerie, cu studenții Universității Vârstei a Treia – U3A, iar de la ora 18.00, în aceeași sală, în prezența membrilor Asociației Mecanturist Galați, va avea loc o dezbatere publică având ca temă „Camino de Santiago – drumul care a făurit Europa”.

Fondatorul Asociației „Prietenii Camino de Santiago”, prof. univ. dr. Ion Nicolae este specialist în geografie umană, este singurul român care a făcut 18 pelerinaje la Santiago de Compostela și este, totodată, primul profesor din România care a contribuit la editarea unor volume dedicate Patrimoniului Mondial UNESCO.

Participarea la dezbaterea de joi este liberă, iar invitația la eveniment se adresează tuturor celor interesați de acest traseu de pelerinaj către sine și către mormântul Sfântului Apostol Iacob.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email