UGAL

Departamentul de Formare Continuă şi Transfer Tehnologic (DFCTT) din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în parteneriat cu Asociația Evaluatorilor Profesioniști pentru Situații de Urgență„Dunărea de Jos” organizează marți, 30 ianuarie, ora 14.00, ceremonia de finalizare a primului program postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă „Managementul situațiilor de urgență”, derulat în cadrul universității noastre.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați este singura instituție din zona de sud-est care derulează, la cererea mediului de afaceri, un astfel de program postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională continuă. Absolvenţii noştri colaborează cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență şi cu alte instituţii ale statului, oferind consultanţă în mediul privat, mai ales pe asigurări şi planuri de prevenire, care sunt tot mai necesare.

Festivitatea se va desfășura în Sala Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați și se va bucura de prezența reprezentanților Departamentului pentru Situații de Urgență, dar și ai autorităților locale și județene din Galați.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email