UGAL

Conform tradiției, la Consiliul Festiv al Facultății de Inginerie din Universitatea Dunărea de Jos” din Galați, cadrele didactice universitare care au ieșit la pensie în anul 2017: prof. Lidia BENEA, prof. Viorica MUȘAT, prof. Minodora RÎPĂ, prof. Ioan BAICU, conf. Sorin DOBROVICI, au fost omagiate și au primit Diploma de fidelitate „ALEXANDRU GUŢU” pentru prestigioasa activitate depusă de-a lungul anilor și pentru contribuția adusă la dezvoltarea facultății.
Colegii și-au arătat recunoștința pentru carierele impresionante ale celor sărbătoriți, evidențiind activitatea didactică și științifică deosebită, devotamentul de care au dat dovadă, sacrificiile pe care și le-au asumat și principiile morale pentru care au devenit modelele multor generații de ingineri.

Sărbătoriții au împărtășit invitaților amintiri frumoase din experiența de o viață acumulată la catedră, momente plăcute trăite în colectivul în care s-au format, au performat, s-au împlinit și în care au lăsat o parte din suflet.
Cu această ocazie au fost prezentați oficial tinerii care, în anul 2017, au intrat, prin concurs, pe post de asistent: Lucian Milica, Marius Gheonea, Valentin Amorțilă.
Le dorim o carieră lungă și plină de realizări în familia Facultății de Inginerie!
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email