UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a primit, astăzi, vizita unei delegații oficiale din partea Reprezentanței Taiwanului la Bratislava, condusă de dl. Larry Tseng (funcție echivalentă celei de ambasador) și a Asociației ROTA pentru promovarea schimburilor economice și culturale cu Taiwan. 
 
Discuțiile au vizat oportunitățile de colaborare în plan academic, schimburile de studenți și cadre didactice. Înființată în anul 2014, Asociația ROTA are ca scop promovarea relațiilor economice și culturale între România și Taiwan. 
 
Tot astăzi a avut loc inaugurarea Laboratorului IT din cadrul Colegiului Tehnic „Traian Vuia” din Galați, proiect de sponsorizare susținut  de Asociația ROTA, cu sprijinul  Reprezentanței Taiwanului la Bratislava și al Ministerului Afacerilor Externe din Taiwan.
 
În luna mai, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va mai primi alte două vizite diplomatice – a ambasadorului Marii Britanii la București, pe 19 mai și, respectiv, a ambasadorului Canadei în România, pe 30 mai.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email