UGAL

Foto eveniment
Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galați a omagiat, într-un cadru festiv, cadrele didactice universitare care au ieșit la pensie în acest an: prof. dr. ing. Maria Vlad, conf. dr. ing. Ana Morărescu, prof. dr. ing. Dan Scarpete, prof. dr. ing. Valeriu Damian, prof. dr. ing. Constantin Stoian, șef lucrări dr. ing. Doru Hanganu. 
Respectând tradiția, Consiliul Facultății de Inginerie a avut onoarea de a acorda distinșilor profesori, Diploma de fidelitate „ALEXANDRU GUŢU”, ca o recunoaștere a contribuției deosebite la învățământul universitar gălățean și la dezvoltarea Facultății de Inginerie.
Colegii și-au arătat, în alocuțiunile lor, recunoștința pentru carierele impresionante ale celor sărbătoriți, evidențiind activitatea didactică și științifică deosebită, devotamentul de care au dat dovadă, sacrificiile pe care și le-au asumat și principiile morale pentru care au devenit modele pentru multe generații de ingineri. 
Sărbătoriții, vădit emoționați, au împărtășit invitaților amintiri frumoase din experiența de o viață acumulată la catedră, momente plăcute trăite în colectivul în care s-au format, au performat, s-au împlinit și în care au lăsat o parte din suflet.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email