UGAL

Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Bineînțeles, există câteva condiții! În primul rând, trebuie să fii student în ultimul an, masterand sau proaspăt absolvent de studii superioare. Apoi, entuziasmul să fie nelipsit. Și să fii gata să intri intr-un job-aventură de un an, plin de provocări, posibilități de afirmare, branduri locale și internaționale. Și multe lucruri noi de învățat. 
 
Dă-ți check-in în HEINEKEN Management Trainee Program! 

Este un program de 12 luni, pe care l-am gândit special pentru a-ți dezvolta setul de competențe necesar evoluției tale în HEINEKEN. Nu îți trebuie foarte multă experiență. E nevoie doar de talent, curaj și atitudinea potrivită pentru a avea succes în oricare din departamentele de Sales, Marketing, Supply Chain, Finance, IT sau HR.

Ești gata de cea mai tare experiență a carierei tale? Pentru început, HEINEKEN te invita la un interviu* virtual, programat oricând vrei tu, între 12-16 decembrie, în holul Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor. Vino între orele 10.00-18.00 și descoperă care este profilul tău HEINEKEN. Până atunci, află mai multe despre program, departamentele în care poți aplica și procesul de selecție pe www.goplaces.ro.
 
* Acest interviu nu reprezintă un pas in procesul de selecție și nu este luat în considerare în aplicația pentru HEINEKEN Management Trainee Program.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email