UGAL

Promo eveniment
Liga Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Casa de Cultura a Studenților din Galați, Teatrul Muzical „Nae Leonard” și Fratelli Galați, organizează a XXI-a ediție a proiectului tradițional Balul Bobocilor.

Evenimentul  se va desfășura joi, 8 decembrie 2016, începând cu ora 18.30, pe scena Teatrului Muzical „Nae Leonard”, urmând ca acțiunea să se mute în Club FrateIIi Galați, începând cu ora 23.00.


Spectacolul prezintă activitățile și provocările bobocilor de pe parcursul celor 6 săptămâni, momentele artistice, de teatru și coregrafie pregătite de aceștia, urmând ca Ia sfârșit să fie desemnați Miss și Mister Boboc din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Coregrafia spectacolului: Altergo Egophium, regia și mișcarea scenică: Oana Mogoș.
 
Prețul unei invitații Ia spectacolul din Teatrul Muzical „Nae Leonard” este de 10 lei. La concertul susținut de Feli, din Club Fratelli, prețul unei invitații este de 15 lei pentru studenți, respectiv 20 de lei pentru publicul larg. La achiziționarea unei invitații (spectacol+after-party) se acordă o reducere de 5 lei, atât studenților cat și publicului larg.

lnvitațiile pot fi achiziționate de Ia Sediul Ligii Studenților din corpul „D” al Facultății de lnginerie  (fosta Mecanică), de pe palierul Ligii Studenților din Galați situat în cămin „B" (parter), camera 017,și de Ia intrarea în sala de spectacole, respectiv intrarea în club (în limita locurilor disponibile). Rezervări mese: 0737110099; lnvitații: Ștefan Lupu-0747136274.

Partenerii și sponsorii care au sprijinit acest eveniment sunt: Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați, Casa de Cultură a Studenților, Teatrul Muzical „Nae Leonard”, Club Fratelli Galați, PETEA SOUND, RTV Galați, Club Alice, Benvenuti, Cutia cu Trandafiri,   No+Vello,  MaX Fitness, Marie Boutique, Yves Rocher, Cinema Galați, Refresh, American Experience.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email