UGAL

Atelierul Digital

Până la data de 5 decembrie se desfășoară Competiția națională Ateliere Digitale, organizată de Asociația Junior Achievement România (JA România), având ca obiectiv formarea competențelor antreprenoriale, digitale și de marketing ale studenților.

Participanții trebuie să acceseze pagina competiției folosind linkul dedicat universității pe care o reprezintă, disponibil  la http://atelieruldigital.jaromania.org.
 

Universitatea acumulează puncte pentru fiecare persoană care completează  datele și parcurge cu succes  trainingul și  testele: câte 20 de puncte pentru cei care finalizează trainingul și obțin certificatul în urma examenului final și, respectiv, câte un punct pentru fiecare persoană care parcurge cel puțin  patru module din totalul celor 23, accesibile gratuit studenților din orice an și de la orice specializare.

La finalizarea evaluării, studenții dobândesc o certificare Google, recunoscută de IAB Europe. Cu cât numărul celor care au accesat linkul este mai mare, cu atât universitatea are mai multe șanse să primească din partea organizatorilor un premiu constând într-un atelier digital complet echipat, iar studenții care finalizează trainingul primesc o excursie educațională la New York.

Mai multe detalii sunt incluse în Regulament. Participanți pot fi studenți, absolvenți ori studenți la Master/Doctorat. „M-aș bucura să participe la proiect cât mai multe persoane care să specifice apartenența la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, Facultatea de Inginerie, pentru a ne număra printre universitățile câștigătoare”, declară ș.l.dr.ing.ec. Carmen Papadatu, responsabilă cu implementarea proiectului „Universitatea antreprenorială" pentru Facultatea de Inginerie, proiect în cadrul căruia se desfășoară competiția Ateliere Digitale.

Cursurile (trainingul on-line) se pot accesa de acasă, după logarea fiecăruia. Pentru înscrieri se intră pe link-ul specificat mai sus, se accesează căsuța cu numele Universității „Dunărea de Jos” din Galați și apoi se dă click, în dreapta paginii, sus, pe CONECTEAZĂ-TE. Cine nu are cont cu parolă creat pentru chestionarul HEI își va face un cont nou.

De reținut că până pe 27 noiembrie se poate intra pe link-ul destinat Facultății de Inginerie pentru chestionar: 

https://heinnovate.eu/group-invitation/clBhbHE5amtvTFJ4Tzl3bHExT3dTUT09


se creează un cont personal și se acordă punctaj de la 1 la 5 pentru propunerile din cele 7 domenii. Nu sunt multe întrebări-propuneri; chestionarul durează 10-15 minute. La crearea contului pentru chestionar trebuie să se specifice apartenența la Facultatea de Inginerie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați. 

 

VEZI AICI AFIȘUL EVENIMENTULUI

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email