UGAL

Absolvenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport
Cristian Ciocan, Anca Elena Codreanu și Remus Alexandru Nica vor primi din partea conducerii Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați titlul de „Absolvent de succes”, într-o ceremonie ce se va desfășura joi, 24 noiembrie 2016,  începând cu ora 11.30, la sediul din strada Gării nr. 63-65, în sala A 001.

La eveniment vor participa cadre universitare și studenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport din Galați, elevi de la Liceul cu Program Sportiv din Galați, profesori și oficialități locale.

Facultatea de Educație Fizică și Sport din Galați dorește să ofere astfel un exemplu și o sursă de inspirație studenților și elevilor gălățeni. Fiecare dintre cei trei absolvenți s-a remarcat în competiții sportive naționale și internaționale, Cristian Ciocan la box, Anca Elena Codreanu la karate, iar Remus Alexandru Nica la kaiac-canoe. Aceștia reprezintă adevărate modele pentru generațiile viitoare, care pot învăța despre importanța muncii combinate cu pasiune, pentru a atinge rezultatele dorite. Studenții și elevii vor avea ocazia să le adreseze întrebări absolvenților de succes și să facă fotografii cu ei.

Într-o declarație pentru ugal.ro Cristian Ciocan a subliniat importanța studiilor în cariera sa: „Eu am căutat să-mi continui și studiile, să-mi urmez și pasiunea pentru box. După ce ajung să discute cu mine, oamenilor li se spulberă prejudecățile şi își schimbă la 180 de grade părerea despre mine. Eu ăsta sunt și, atât timp cât pot studia, voi continua să învăț. Sunt conștient că școala te modelează în cel mai frumos și bun mod cu putință”.

Pugilistul este absolvent al studiilor de licență și de masterat din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport din Galați. 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email