UGAL

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii
În perioada 24-27 noiembrie 2016 va avea loc a VII-a ediție a Congresului cu participare internațională pentru Studenți, Farmaciști și Medici Rezidenți „GalMed”, organizat de Societatea Studenților Mediciniști Galați, în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Facultatea de Medicină și Farmacie.

Festivitatea de deschidere va avea loc în Sala Multimedia din incinta Complexului Muzeal de Științe ale Naturii „Răsvan Angheluță” Galați (Grădina Botanică), joi, 24 noiembrie 2016, la ora 17.00.

Printre invitați se numără, Sorin Cîmpeanu - președinte al Consiliului Național al Rectorilor, Ecaterina Andronescu - președinte al Senatului Universității Politehnica din București, Mihnea Costoiu – Rectorul Universității Politehnica Bucuresti, Ionuț Pucheanu - primarul municipiului Galați, Costel Fotea- președintele Consiliului Județean Galați, Aurel Nechita – președintele Colegiului Medicilor Galați, reprezentanți ai Universității „Dunărea de Jos” din Galați, Mădălina Matei – Decanul Facultății de Medicină și Farmacie, profesori de prestigiu din cadrul Universității noastre, dar si studenți din cele mai importante centre universitare din țară și de peste hotare.

Congresul se va desfășura pe durata a 4 zile, ce vor fi destinate atât conferințelor și workshop-urilor pe teme de interes actual din domeniul sănătății, cât și prezentărilor de lucrări științifice, pe 3 secțiuni: Medicină Generală (include și Asistență Medicală Generală și Moașe), Medicină Dentară și Farmacie, fiecare dintre acestea având 2 subsecțiuni premiate separat: prezentări orale și poster.

„Proiectul îşi propune să fie o formă deosebită de comunicare, cunoaştere şi schimb de experienţă pentru participanţi. Se doreşte încurajarea studenţilor să redacteze și să prezinte lucrări științifice, să facă publice rezultatele obținute în urma studiilor clinice și cercetărilor la care au contribuit, cât și să promoveze un ghid de bune practici în domeniul medical, subliniind cele mai importante idei enunțate în cadrul discuțiilor între reprezentanți de seamă ai sistemului de sănătate din România și cei care sunt mai noi în branșă. La această ediție numărul de participanți a fost estimat la peste 300 de studenți, farmaciști, medici dentiști și medici rezidenți, la care se adaugă și invitații noștri de seamă”, declară președintele SSMG, Ionica Nistor.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email