UGAL

Studenți
În perioada 15 noiembrie-15 decembrie 2016, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, organizează în mod gratuit pentru studenții Universității „Dunărea de Jos” din Galați, seria de întâlniri dedicate oportunităților de carieră.

Pentru înscrieri, trimite un mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu numele tău, facultatea și workshop-ul la care dorești să participi. Nu uita să dai Like and Share și paginii noastre de facebook: https://www.facebook.com/OCCUDJG/

Workshop-urile pe care le propunem sunt:

Autocunoaștere pentru o carieră de succes!
Propunem o alternativă viabilă care îți redă controlul asupra viitorului ce se apropie cu paşi repezi: un proces complex şi gradual de autocunoaştere şi descoperire a vocaţiei pentru a crea premisele unui viitor în care rezultatele să depindă de tine. Ne dorim să îți facilităm cât mai eficient apropierea de domeniul pentru care te formezi şi vrei să activezi în următorii ani. (Miercuri, 16 noiembrie 2016, între orele 14.00-16.00).
 
Portofoliul de angajare. CV-ul, cartea mea de vizită
Vei beneficia de recomandări privind redactarea propriului CV, ce trebuie să scoți în evidență pentru ați mări șansele de a fi chemat la interviu; cum trebuie să îți redactezi scrisoarea de intenție/motivatie/ mulțumire; importanța profilul de LinkedIn în promovarea abilităților tale. Workshopul  este interactiv și va presupune realizarea unor exerciții practice. (Miercuri, 23 noiembrie 2016, 14.00-16.00).
 
Sfaturi practice pentru interviul de angajare! Rețeta pentru job-ul tău
Cum se formează prima impresie la interviul de angajare, întrebările ”capcană”, stresul, negocierea condiţiilor de muncă – acestea sunt doar câteva dintre aspectele de care trebuie să ţinem contat atunci când suntem în căutarea unui loc de muncă. Prin intermediul workshop-ului vom învăţa să gestionăm situaţiile dificile ce pot apărea în timpul interviului de angajare. (Miercuri, 7 decembrie 2016, 14.00-16.00).
 
Fii și tu voluntar!  
Vom vorbi despre voluntariat – un trend în rândul tinerilor, despre importanța acestuia în dezvoltarea personală și profesională a fiecăruia dar și oportunitățile oferite în cadrul Universității. (Miercuri, 14 decembrie 2016, 14.00-16.00).
 
 
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email