UGAL

Afiș conferință
Miercuri, 9 noiembrie, începând cu ora 12.00, în sala AS 004,  la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, va avea loc o conferință cu tema Impactul alegerilor prezidențiale din SUA asupra politicii internaționale.

„Alegerile prezidențiale din SUA reprezintă, pe lângă importanța lor în planul relațiilor internaționale, și un spectacol mediatic aparte. Cu atât mai mult în acest an când cei doi candidați, republicanul Donald Trump și democrata Hilary Clinton – două personaje cel puțin interesante ale politicii americane din acest moment, sunt umăr la umăr, după o cursă electorală cu multe surprize”, declară prof.univ.dr. Ion Cordoneanu, decanul Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie, argumentând oportunitatea evenimentului de miercuri.

„A doua zi după ce americanii au votat, Centrul de Studii Danubiene din cadrul Facultății de Istorie, Filosofie, Teologie, organizează o conferință - dezbatere cu Joseph Amiri de la Universitatea Maryland, College Park, SUA, bursier Fulbright la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și lector de limbă engleză în cadrul Facultății de Litere. Cum a receptat Joseph această campanie, ce influență va avea votul conaționalilor lui la nivel global, ce reprezintă și cum se face politica peste ocean – iată câteva provocări pe care Joseph Amiri le lansează studenților și profesorilor Universității noastre și care pot deveni tot atâtea teme de dezbatere și de interes”, declară profesorul Ion Cordoneanu,  lansând astfel invitația de a participa la eveniment tuturor studenților Universității „Dunărea de Jos”.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email