UGAL

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți
În mod devenit tradițional, în toamna fiecărui an, AJOFM Galați organizează „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”.

Evenimentul este dedicat în primul rând acestei categorii sociale, respectiv oamenilor aflați într-un moment important al vieții lor, când sunt pregătiți să treacă de la perioada de formare teoretică la cea de valorizare practică a cunoștințelor dobândite, prin integrarea în câmpul muncii. 
 
Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ pot confirma participarea, numele delegatului, locurile de muncă vacante pe meserii și numărul acestora, până în data de 18.10.2016, ora 12.00, la fax 0236 / 415151, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la sediul AJOFM Galați, pentru rezervarea standurilor.

Acest eveniment poate reprezenta o bună oportunitate de promovare a ofertei de locuri de muncă și o posibilitate concretă de a interacționa direct cu cei aflați în căutarea unui loc de muncă, pentru selectarea persoanelor care corespund exigențelor dumneavoastră.
 
„Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți” se va desfășura în data de 20 octombrie 2016, începând cu ora 9.00, în holul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, str. Domnească nr. 47. Participarea la acest eveniment este gratuită.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email