UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, titular al proiectului „Demolare construcție Corp I (C9) și construire Centru tehnologii pentru mobilitate, Campus Științei, str. Domnească nr.111, Judeţul Galaţi” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare fără evaluarea impactului asupra mediului de către A.P.M. Galaţi, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Demolare construcție Corp I (C9) și construire Centru tehnologii pentru mobilitate, Campus Științei, str. Domnească nr.111, Judeţul Galaţi” propus a fi amplasat în municipiul Galaţi str. Domnească nr.111, judeţul Galaţi.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la urmatoarea adresă de internet http://apmgl-reglementări/acordul de mediu/proiect decizie etapa de încadrare.

Publicul interesat poate înainta comentarii/ observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a A.P.M. Galaţi, pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau fax. 0236471009.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email