UGAL

Dragi colegi, studenți și colaboratori ai Universității „Dunărea de Jos” din Galați! Începutul fiecărui an universitar are pentru noi toți o mare valoare simbolică, dincolo de faptul că ne aduce împreună. Este un simbol al speranței, al regenerării, al unei noi generații pentru care Universitatea „Dunărea de Jos” va deveni acasă.

Este un moment în care începem să punem, cu emoție, în aplicare proiectele noastre cele mai ambițioase. Este, în același timp, o dovadă a încrederii pe care voi, actuali și foști studenți, o aveți în misiunea pe care UDJG și-a asumat-o de mai bine de 76 de ani, a cărei esență se rezumă la a oferi cercetare și educație de calitate. Nu în ultimul rând, tot prin voi, este și o confirmare a faptului că munca și efortul cadrelor didactice, precum și al celorlalți angajați ai instituției noastre, se înscriu într-o direcție bună.

Împreună suntem Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați! Și, din 1948 până în prezent, am dovedit că suntem o Universitate în Comunitate și pentru Comunitate, făcând din performanță o tradiție!

Vă doresc succes în noul an universitar și în toate proiectele pe care le începeți acum!

Prof. univ. dr. ing. habil. Marian BARBU,

Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email