UGAL

Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați organizează Conferința MED-FARM LAB 2024, important eveniment academic, ce va reuni oameni de știință și profesioniști din domeniul sănătății, în scopul maximizării inovației, transferului tehnologic și al colaborării în cadrul viitoarelor proiecte de cercetare.

MED-FARM LAB 2024 reprezintă o platformă excelentă pentru analiza și cercetarea medico-farmaceutică de laborator și acoperă cele mai recente progrese realizate în design-ul, controlul şi toxicologia medicamentului, microbiologie, cercetările farmacochimice și farmacognostice de laborator, rezistența la antibiotice și antibiotic stewardship, etc.

Acest eveniment științific este organizat de către Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în parteneriat cu: Colegiul Farmaciștilor, Colegiul Medicilor, Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Galați, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Ioan” din Galați. Evenimentul este dedicat atât cadrelor didactice, farmaciștilor, medicilor, chimiștilor, biologilor, biochimiștilor, cât și rezidenților, doctoranzilor și studenților.

Organizatorii vă invită la deschiderea oficială a Conferinței, care va avea loc joi, 3 octombrie 2024, începând cu ora 10:00, în sala Panoramic a Hotelului Mercur din Galați, aflată la etajul IX.

Programul complet al conferinței MED-FARM LAB 2024 şi alte informații utile pot fi consultate pe adresa https://medfarmlab.ro/program/.

Președintele de onoare al Conferinței Naționale de Analize Medico-Farmaceutice de Laborator este domnul Profesor dr. Aurel Nechita, fondator al învățământului superior medical gălățean și prim decan al Facultății de Medicină și Farmacie din Galați, iar președintele conferinței este doamna Profesor dr. Oana-Maria Dragostin, din cadrul Departamentului de Științe Farmaceutice al Facultăţii de Medicină și Farmacie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, la care se adaugă comitetele științific şi de organizare a conferinței.

Vă așteptăm cu drag!

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email