UGAL

Adunarea Generală a Academiei de Științe Agricole și Silvice din România (ASAS), care a avut loc pe 18 septembrie 2024, a adus o înaltă reconfirmare a prestigiului științific al Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Domnul Prof. dr. ing. Petru ALEXE a devenit membru titular al ASAS, treaptă de recunoaștere integrală a întregii activități universitare și de cercetare în domeniul industriei alimentare. Doamna Prof. dr. ing. Elena Gabriela BAHRIM a fost admisă ca membru corespondent al ASAS – Secția de Industrie Alimentară. De asemenea, doamna Prof. dr. ing. Rodica SEGAL a devenit Membru de Onoare al ASAS, pentru contribuția sa de excepție la patrimoniul învățământului de Industrie Alimentară și pentru cercetările domniei sale în Nutriția Umană.

Trebuie să subliniem că în cadrul secției de Industrie Alimentară din cadrul ASAS mai avem un membru corespondent în persoana domnului Prof. dr. ing. Victor Viorel CRISTEA și că în cadrul secției de Industrie Alimentară mai sunt încă cinci foști absolvenți ai școlii de Industrie Alimentară de la Galați.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email