UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră - UDJG, organizează în data de 2 octombrie 2024, evenimentul „Târg de joburi și stagii de practică pentru studenți și absolvenți”. Aproximativ 50 de firme, companii și instituții, publice și private, vor fi prezente cu oferte de stagii de practică, internship-uri, joburi part-time sau full-time, precum și cu alte informații de interes pentru participanți.

Târgul de joburi și stagii de practică pentru studenți și absolvenți are rolul de a aduce împreună studenți, absolvenți și angajatori din diverse domenii de activitate, oferind posibilitatea de a face schimb de experiențe și de a discuta direct cu reprezentanți ai angajatorilor despre tendințele actuale de pe piața muncii astfel încât interacțiunea să ofere soluții și beneficii pentru ambele părți.

Evenimentul se va desfășura în Campusul Științei, str. Domnească nr.111, în intervalul 10:00 - 16:00.

Nu ratați posibilitatea de a discuta direct cu angajatorii, de a vă informa despre oportunitățile profesionale și de a vă construi o carieră de succes!

Mai multe detalii găsiți aici: https://fb.me/e/5mIrCWhYy

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email