UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați are libere, pentru a doua sesiune de admitere, cea de toamnă, 140 de locuri la buget şi 1.251 la taxă. Dacă la acestea mai adăugăm locurile destinate românilor de pretutindeni (51 fără bursă), dar și cele pentru studenții străini (59), rezultă că numărul total de locuri scoase la concurs, pentru programele de licență este de 1.501.

Două facultăți nu mai au disponibile în toamnă locuri la buget. Este vorba despre Facultatea de Educație Fizică și Sport și Facultatea de Drept și Științe Administrative. La celelalte facultăți, mai sunt locuri la buget și la taxă. Numărul acestora și repartizarea lor pe facultăți pot fi găsite aici:

https://admitere.ugal.ro/licenta/sesiunea-septembrie-invatamant-cu-frecventa/locuri-scoase-la-concurs-licenta-septembrie

Calendarul admiterii de toamnă

Cea de-a doua sesiune de admitere pe locurile rămase libere la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați se va desfășura în perioada 2-10 septembrie, cu un mic decalaj pentru Facultatea Transfrontalieră. Pe 11 şi 12 septembrie vor avea loc probele eliminatorii și de concurs, pe 13 şi 14 septembrie se vor afișa rezultatele și se vor rezolva eventualele contestaţii. Între 14 şi 18 septembrie se depun diplomele de bacalaureat în original, iar pe 19 septembrie vor fi făcute publice listele finale.

La Transfrontalieră, înscrierile la centrele special amenajate au loc în intervalul 12-15 septembrie. Pe 16-17 septembrie se desfășoară probele de concurs, se afișează rezultatele și se rezolvă contastațiile, pe 19-20 se depun diplomele de bacalaureat în original, iar pe 23 se afișează listele finale.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email