UGAL

Componența Consiliului general al Comisiei Naționale de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) pentru mandatul 2024-2028 a fost publicată în Monitorul Oficial. Consiliul va avea un președinte, Mircea Dumitru, doi vicepreședinți, Dumitru Murariu şi Nicolae Zamfir, toți de la Academia Română și 40 de membri, conform ordinului de ministru. 

Din Consiliului General, care are 43 de membri, fac parte reprezentanți ai instituțiilor de învățământ superior, dar și  un membru al Federației Naționale Sindicale „Alma Mater” și un reprezentant al studenților (Alianța Națională a Studenților din România). 
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi este reprezentată în Consiliului General de domnul academician Prof. univ. Eugen RUSU, Directorul CSUD, care este şi preşedintele comisiei 17-Inginerie mecanică, mecatronică și robotică și inginerie genistică și de armament. De asemenea, în comisiile CNATDCU au fost numiţi alţi 9 reprezentanţi ai UDJG, domnul Rector, Prof. univ. dr. ing. habil. Marian BARBU, membru în comisia 15-Calculatoare, tehnologia informației și ingineria sistemelor, domnul prorector Prof. univ. dr.  Adrian MICU membru în comisia 27-Științe economice și administrarea afacerilor, doamna Prof. univ. dr. Luminiţa MORARU, vicepreşedinte al comisiei 8 Inginerie chimică, doamna Prof. univ. dr. Lidia BENEA, membră în comisia 7-Ingineria și știința materialelor, domnul Prof. univ. dr. Dorel AIORDACHIOAEI, membru în comisia 11-Inginerie electronică și telecomunicații, doamna Prof. univ. dr. Gabriela-Elena BAHRIM membră în comisia 14-Ingineria resurselor vegetale și animale, domnul Prof. univ. dr. Cătălin FETECĂU şi doamna Prof. univ. dr.  Elena SCUTELNICU membri în comisia 16-Ingineria și managementul producției şi doamna Prof. univ. dr. Mihaela BUCIUMEANU, membră în comisia 17-Inginerie mecanică, mecatronică și robotică și inginerie genistică și de armament.

Regulamentului de organizare şi funcţionare a Comisiei Naţionale de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) a fost aprobat încă de la începutul lunii august şi este disponibil aici: https://www.edu.ro/sites/default/files/OM_5760-2024.pdf

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email