UGAL

De luni, 15 iulie, înscrierile pentru Admiterea de vară de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați se desfășoară și fizic, asta după ce timp de două săptămâni candidații s-au putut înscrie exclusiv online. Până pe 24 iulie, candidații interesați pot să vină cu dosarele de înscriere la centrele special amenajate la sediile facultăților. Întreaga listă a acestor centre poate fi văzută aici: https://www.admitere.ugal.ro/licenta/licenta-iulie-invatamant-cu-frecventa/program-si-locatii-inscrieri-licenta-iulie

1545 de locuri bugetate la licență sunt disponibile pentru Admiterea 2024 la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, adică aproximativ la fel ca anul trecut. La taxă, cele 14 facultăți au la dispoziție 1789 de locuri. Și pentru admiterea de anul acesta au fost rezervate locuri speciale destinate absolvenților cu diplomă de bacalaureat proveniți din sistemul de protecție socială, celor din mediul rural, dar și celor care au absolvit o facultate la UDJG și doresc să o urmeze pe a doua.

Cele mai multe locuri bugetate merg către Facultatea de Medicină și Farmacie (280). Urmează, în ordine descrescătoare: Facultatea de Economia și Administrarea Afacerilor (220), Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică (200), Facultatea de Inginerie (145), Educație Fizică și Sport (120), Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila (105) și Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie (100). Facultatea Transfrontalieră dispune, la admiterea din această vară, de 300 de locuri la buget cu bursă, destinate românilor de pretutindeni. Facultatea de Arhitectură Navală, unică în țară, are pregătite, anul acesta, 55 de locuri la buget, la fel ca Facultatea de Științe și Mediu și Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor. Mai puțin de 100 de locuri bugetate sunt la Drept și Științe Administrative (95), Litere (85) și Arte (30).

Structura completă a locurilor scoase la concurs, pe fiecare facultate în parte, o puteți găsi aici: https://www.admitere.ugal.ro/licenta/licenta-iulie-invatamant-cu-frecventa/locuri-scoase-la-concurs-licenta-iulie

Având în vedere condițiile termice de afară, îi asigurăm pe candidați că drumul către un viitor de succes este pavat cu un indice de confort termic ideal! Mai pe înțelesul tuturor, sălile în care se fac înscrierile sunt bine ventilate, au aer condiționat iar candidații primesc apă rece, la nevoie.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email