UGAL

Încep înscrierile pentru cea de a doua ediție a Școlii de Vară „Comunicare pe rețelele sociale”. După succesul de la prima ediție, în care peste 40 de tineri elevi și studenți au învățat cu zâmbetul pe buze despre schimbările pe care le produc rețelele de socializare în viețile noastre, Facultatea de Litere își propune să ducă evenimentul la un următorul nivel.

Anul acesta, cursurile au o componentă practică semnificativă, participanții urmând să creeze conținut video digital la standarde ridicate în cadrul Laboratorului pe producție video (Studio TV) al Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

La fel ca și anul trecut, cursurile sunt gratuite și sunt disponibile pentru un număr de 40 de liceeni, cărora li se vor alătura 10 studenți voluntari, atât de la Facultatea de Litere, specializarea Jurnalism, cât și de la alte specializări.

Cursurile Școlii de Vară se vor desfășura la sediul Facultății de Litere în perioada 8-18 iulie 2024 și vor fi susținute de lectori specializați în comunicarea de masă. Programul zilnic este de 4 ore de curs, în intervalul 10:00 – 15:00, cu o pauză de masă și relaxare activă între 12:00 și 13:00. Important: mesele sunt asigurate gratuit cursanților.

Cei interesați trebuie să fie liceeni sau proaspăt absolvenți de liceu și să își dorească să afle mai multe despre comunicarea pe rețelele de socializare. Înscrierile au loc până pe data de 28 iunie 2024. Pentru înscriere, cei interesați trebuie să trimită un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. prin care să își anunțe intenția de participare la Școala de Vară.

Mesajul trebuie să conțină numele și prenumele, liceul la care învață elevul (sau pe care l-a absolvit în cazul celor care au încheiat clasa a XII-a), precum și un scurt text (10 rânduri) în care să explice motivația pentru participarea la Școala de Vară. Textul va fi criteriu de selecție în cazul în care există mai multe cereri decât numărul de locuri disponibile.

Informații suplimentare, la telefon / WhatsApp 0740.422.783 (lector dr. Marius Țuca)

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email