UGAL

Astăzi, 06 iunie 2024, a avut loc un workshop cu tema „Stagii de voluntariat, practică și internship” organizat în cadrul proiectului „Acces și integrare universitară pentru succes”, CNFIS-FDI-2024-F-0042, desfășurat la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi.

„Legătura cu mediul economic este esențială, din acest motiv vă incurajez să participați la orice eveniment pentru a vă dezvolta și competențe transversale prin activități de voluntariat cât și competențe profesionale prin programe de internship și de practică. Vă încurajez să vă implicați în orice activitate desfășurată de universitatea noastră și multumesc mediului economic pentru această colaborare armonioasă.” A declarat conf. univ. dr. ing. Ștefan BALTĂ, Prorector al Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

La eveniment au participat și reprezentanți ai companiilor Damen Shipyard Galați, Thecon, ICE Marine Design și Emthrive.

„Un workshop dedicat studenților din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați axat pe sensibilizarea și ințelegerea importanței activităților de voluntariat, efectuarea stagiilor de practică și de internship.” A declarat conf. univ. dr. ing. Ciprian VLAD, Director de proiect.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email