UGAL

Consiliul pentru Studiile Universitare de Doctorat din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați pregătește a XII-a ediție a Conferinței Școlilor Doctorale ale Universității, destinată doctoranzilor și cercetătorilor postdoctoranzi și programată în zilele de 6 și 7 iunie 2024, la Galați, România.

Obiectivele ediției de anul acesta vizează analiza inter- și trans-disciplinară a perspectivelor și provocărilor asociate cercetării doctorale, într-un efort academic complex de sincronizare cu tendințele științifice actuale. Scopul principal al conferinței este acela de a oferi cercetătorilor doctoranzi și postdoctoranzi o oportunitate academică dinamică și interactivă de a se întâlni și a împărtăși aspecte novatoare în domeniile lor de cercetare specializată. Cu această ocazie, instituția noastră își propune să promoveze excelența în cercetare, să stabilească parteneriate și relații de colaborare prin schimbul de cunoștințe și expertiză aplicată.

Precum în edițiile anterioare, în cadrul conferinței de anul acesta vor fi prezentări orale și de tip poster în 16 secțiuni concurente, abordând teme din principalele domenii ale cercetării doctorale în UDJG. Acest eveniment științific este susținut de un grant din partea Ministerului Educației Naționale din România.

Programul complet al conferinței poate fi accesat aici: https://cssd-udjg.ugal.ro/index.php/programme

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email