UGAL

Sala D01 (CORPUL D) va găzdui marți, 28 mai 2024, prima întâlnire de diseminare a proiectului european LeaderSHIP. Tematica acestei întâlniri este legată de formarea profesională și competențele necesare angajaților din domeniul naval în contextul revoluției industriale 4.0.

Acest proiect este coordonat de Universitatea de Științe Aplicate din Turku, Finlanda care va descrie obiectivele acestui proiect, iar membrii ai SEA Europe, Belgia și ai Universității din Genova, Italia vor prezenta rezultate privind analiza chestionarelor principalilor angajatori din domeniul construcțiilor navale din Europa. ANCONAV Galați și ICEPRONAV Engineering Galați vor prezenta rezultatele remarcabile privind construcțiile navale, respectiv proiectarea și inovarea românească din ultimii ani.

Cuvântul de deschidere a conferinței Galați LeaderSHIP Meeting va fi realizat de Florin Marian SPATARU, Consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului României. 
 
Întâlnirea va fi transmisă și online pe platforma TEAMS pentru a putea fi vizionată și de alți parteneri participanți în cadrul proiectului (Franța, Italia, Spania, Belgia, Norvegia, Finlanda).
 
Întâlnirea se va desfășura în limba engleză.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email