UGAL

În lumina caldă și strălucitoare a sărbătorilor de iarnă, tinerii cu suflet nobil din cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative din Galați în parteneriat cu Clubul Studenților de la Drept și Administrație Publică - LSG au adus la viață un tablou feeric al generozității și al solidarității, prin evenimentul lor emblematic, „Fii parte din Magia Crăciunului".

Aflat sub îndrumarea pasionată a cadrelor didactice, această a doua ediție a evenimentului a fost o călătorie într-un univers plin de bucurie și emoție, desfășurată cu dragoste pentru a aduce lumina sărbătorilor în inimile copiilor defavorizați. Începând cu ora 14:00, în sala Teatrului Dramatic „Fani Tardini", evenimentul a fost o experiență cu totul aparte. La eveniment a participat și Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, prof. dr. ing. Puiu-Lucian Georgescu, acesta adresând studenților, cadrelor didactice și copiilor un cuvânt de Crăciun.

Sub luminile scenelor decorate cu ornamente festive, un cor format din studenți a dat glas colindelor tradiționale. Este un moment în care notele melodioase devin raza de lumină care străbate întunericul, aducând cu sine amintiri și zâmbete.

Un alt moment de strălucire în acest tablou artistic a fost concursul de talente, unde studenții și-au pus în valoare abilitățile muzicale într-un spectacol plin de pasiune și creativitate.

Revelând și alte talente ale studenților, recepția a oferit invitaților ocazia de a savura bucate alese, pregătite cu grijă și pasiune. Deliciile culinare se transformă astfel în culori și arome care îmbogățesc întreaga experiență, amplificând atmosfera de sărbătoare.

Moș Crăciun a venit la copii încărcat cu daruri. Plin de sunet, culoare și gust, "Fii parte din Magia Crăciunului" a fost nu doar un eveniment caritabil, ci o adevărată călătorie a inimii și a sufletului.

WhatsApp Image 2023 12 18 at 15.09.24

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email