UGAL

Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor a Universității „Dunărea de Jos” din Galați a organizat un concurs gastromic în cadrul proiectului POCU, cod SMIS 133256 „Stagii de practică inovative în domenii de specializare inteligentă”, în care este partener alături de Asociația Națională a Crescătorilor de Capre din România „Caprirom”.

Evenimentul a avut loc marți, 16 mai 2023, ora 12:00, în sala F103, corp F în Campusul Științei a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, la Expoziția de produse tradiționale și inovative.

Alături de aceste preparate, a fost prezentat și produsul eco-inovativ calificat la faza locală a concursului Ecotrophelia 2023 și care va reprezenta universitatea gălățeană la faza națională Ecotrophelia România 2023.

La eveniment au participat peste 100 persoane, studenti, experti, reprezentanți ai agenților economici interesați de produsele prezentate, atât din punct de vedere al siguranței și calității alimentare, cât și pentru promovarea și comercializarea acestora.

Concursul s-a desfășurat pe două secțiuni:

  1. Produse tradiționale și inovative;
  2. Tehnologii moderne în industria alimentară.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email