UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați dorește să îi recompenseze și în acest an pe cei care decid să se înscrie la una din cele 14 facultăți și să devină studenți ai UDJG. Conducerea Universității a pregătit în cea de-a patra ediție a campaniei „Tu te înscrii, noi te premiem” o tombolă cu premii substanțiale pentru candidații care se aleg să rămână studenți la Galați.

Tragerea la sorți se va organiza în două etape. Pe 1 august vor fi oferite câștigătorilor două bilete la Festivalul „UNTOLD”.

Pe 6 august vor fi oferite 30 de kituri ale studentului, absovenților de liceu proveniți din mediul rural, celor proveniți din sistemul de protecție socială sau din alte categorii sociale defavorizate. Kitul Studentului, în valoare de aproximativ 2.500 de lei, conține un laptop, un rucsac și rechizite.

„Laptop-urile sunt achiziționate în cadrul unui proiect cu finanțare CNFIS-FDI-2023-F-0216 «Acces și integrare – Pași spre reușită Universitară»). Ne dorim, astfel, creșterea echității sociale și sporirea gradului de acces al acestor elevi la învățământul superior”, a declarat Conf. univ. dr. ing. Ciprian Vlad, Prorector cu Strategii universitare și parteneriatul cu studenții în cadrul Universității și Director al proiectului.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email