UGAL

Sala de conferințe a Complexului Muzeal de Științele Naturii din Galați a fost astăzi gazda celei de-a cinsprezecea ediții a Conferinței Internaționale ”Exploration, Education and Progress in the Third Millennium - The Moral, Religious and Legal Values – The Necessary Liaison of the Rule of Law”, organizată de Facultatea de Drept și Stiințe Administrative, în parteneriat cu Universite PARIS-EST CRÉTEIL, Franța, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul și Academia de Științe Juridice din România.

Conferința are misiunea de a disemina în mediul academic naţional şi internaţional rezultatele ştiinţifice în domeniul social şi în cel al științelor umaniste, cum ar fi dreptul, științe administrative, studii regionale, economie, psihologie, sociologie, teologie și alte domenii interdependente.

Conferința reunește și în acest an cercetători din România și din străinătate care își vor împărtăși cunoștințele și rezultatele cercetărilor.

Conferința a debutat cu o festivitate de deschidere, la care au participat rectori, reprezentanți ai instituțiilor juridice din regiune precum și reprezentanți ai autorităților locale și județene. Lucrările de astăzi vor continua cu mai multe sesiuni plenare și o lansare de carte. Conferința se va încheia mâine cu ceremonia de decernare a titlului de doctor honoris causa doamnei profesor Verginia Vedinaș, de la Facultatea de Drept a Universității București.

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email