UGAL

În cadrul proiectului Program pentru creșterea performanței și inovării în cercetarea doctorală și postdoctorală de excelență – PROINVENT - contract nr. 62487/03.06.2022 POCU/993/6/13 - Cod SMIS: 153299, vineri, 12 mai, începând cu ora 10.00, cei nouă parteneri din consorțiu, doctoranzii și postdoctoranzii se vor întâlni, din nou, în cadrul unui workshop care se va desfășura în format hibrid, în Sala Panoramic a hotelului Mercure Galați Centrum precum și via TEAMS.

Manifestarea se va deschide cu un cuvânt de bun venit din partea Academician Eugen RUSU, managerul proiectului, Director IOSUD -UDJG. Vor avea intervenții: Ionuț Florin PUCHEANU, Primarul Municipiului Galați, pe tema - „Galați - oraș deschis spre dezvoltare” și prof. univ. dr. ing. Viorel MÎNZU, expert responsabil cu identificarea şi aplicarea bunelor practici la nivel național, pe tema - „Abordări europene ale pregătirii doctorale în contextul schimbărilor globale.”

După pauză vor conferenția: prof. univ. dr. Simona ANTOFI, Decanul Facultății de Litere, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, despre „Componente curriculare inovative și transdisciplinare în programele de formare oferite membrilor grupului țintă din cadrul proiectului PROINVENT” și Diana GRADEA, de la Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, despre „Oportunități de finanțare incluse în Prioritatea 1 0 regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice, din Programul Regional Sud-Est 2021-2027”. Din partea doctoranzilor va susține o prelegere drd. Anca Nicoleta CORDELI SĂVESCU, de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 Axa prioritară 6 - Educație și competențe și are ca obiective creșterea numărului absolvenților de învățământ terțiar universitar și nonuniversitar care își găsesc un loc de muncă, urmare a accesului la activități de învățare. Beneficiarii acestui proiect sunt 86 studenţi doctoranzi şi 29 cercetători post-doctorat, care vor avea șansa identificării și dezvoltării unor noi oportunități pentru carieră.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email