UGAL

La propunerea Facultății de Drept și Ștințe Administrative, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va conferi titlul de doctor honoris causa doamnei prof. univ. dr. Verginia Vedinaș, de la Facultatea de Drept din cadrul Universității București. Laureata de sâmbătă, doamna profesor universitar doctor Verginia Vedinaș, este un jurist și un profesionist de mare valoare care a așezat la baza devenirii sale un motto, ce se regăsește în multe dintre lucrările publicate: „Munca este religia mea!”

Îmbinând activitatea profesională practică cu cea didactică și de cercetare în domeniul juridic, doamna profesor a demonstrat că este o personalitate marcantă. Prin expertiza sa, a sprijinit dezvoltarea comunității academice și, în mod particular, colectivul Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Contribuția sa la dezvoltarea specializărilor din cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative s-a concretizat atât în plan didactic, cât și în activitatea de cercetare științifică. Doamna profesor a fost cadru didactic asociat al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, inspirând, prin prelegerile sale, studenții de la programele de licență și de master. Totodată, doamna Profesor s-a implicat în activitățile de cercetare științifică ale Facultății de Drept și Științe Administrative, fiind membru în Comitetul Științific al Conferinței Internaționale „Exploration, Education and Progress in the Third Millennium”, aflată la cea de 15-a ediție în acest an. De asemenea, este membru în comitetul științific al revistei „Analele Universității „Dunărea de Jos” din Galați. Științe Juridice”. Fascicula XXVI.

Ceremonia de decernare a titlului de doctor honoris causa va avea loc sâmbătă, 13 mai, începând cu ora 10.00, în Sala Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email