UGAL

În perioada 7-8 februarie 2023 în Madrid, Spania a avut loc  prima întâlnire transnațională desfășurată în cadrul proiectului Erasmus +,  DEBATE, finanțat de Spanish Service for the Internationalisation of Education (SEPIE). În cadrul acestei întâlniri a fost analizat stadiul proiectului până în prezent, aspectele financiare și activitățile care urmează a fi realizate până la următoarea întâlnire transnațională care va avea loc la Galați, România.

Consorțiul este format din 6 parteneri din 5 țări: ESIC University, Spania, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Ensino Superior Empresarial, LDA., Portugalia, Asociacion de innovacion emprendimiento y tecnologias de la informacion y la comunicacion (INNETICA), Spania, Kultur Egitim ve Proje Dernegi, Turcia și University of Peloponnese, Grecia.

Acest proiect își propune să promoveze dezvoltarea abilităților și competențelor de care tinerii au nevoie pentru a-și îmbunătăți gândirea critică, prin crearea unor colective de învățare și să promoveze utilizarea dezbaterii, ca metodologie de lucru în contextul învățământului superior, oferind posibilitatea profesorilor să fie instruiți în această metodă.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email