UGAL

O delegație a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, condusă de domnul Prorector Silvius Stanciu participă zilele acestea la simpozionul „Tradiție și performanță în educația europeană. Dezvoltarea parteneriatelor educaționale între Universitatea «Dunărea de Jos» din Galați și instituții de învățământ din Republica Moldova, cu sprijinul autorităților publice locale și raionale”, care se desfășoară în Republica Moldova, la sediul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți.

Marți, 22 noiembrie, a avut loc o întâlnire de lucru cu conducerea Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, în cadrul căreia au fost abordate aspecte legate de bunele practici educaționale și de cercetare în cele două instituții, parteneriate educaționale și de cercetare.

La întâlnire au participat dna Natalia Gașițoi, Rector al USARB, dna Lidia Pădureac, prorector USARB, Excelența Sa Dr. Petrișor Dumitrescu, Consulul General al României la Bălți, prof. univ. dr. Silvius Stanciu, Prorector UDJG, conf. dr. Maricica Stoica, Prodecan al Facultății Transfrontaliere.

Schimbul de bune practici educaționale și de cercetare între cele două instituții universitare face parte din simpozionul „Tradiție și performanță în educația europeană. Dezvoltarea parteneriatelor educaționale între Universitatea «Dunărea de Jos» din Galați și instituții de învățământ din Republica Moldova”.

Delegația universității noastre va participa astăzi la un simpozion la care sunt așteptate 65 de personae, reprezentanți ai Consulatului României la Bălți, președinți și vicepreședinți de raioane, șefi de direcții raionale și alți invitați, factori de decizie din mai multe raioane din Regiunea de Nord a Republicii Moldova. Întâlnirea face parte din campania „Parteneriat pentru performanță educațională” de promovare a ofertei educaționale și de cercetare a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, cea mai mare instituție academică din Regiunea de Sud-Est a României.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email