UGAL

Peste 1.000 de elevi de clasele a XI-a și a XII-a, din județul Brăila și orașul Măcin (Tulcea), însoțiți de părinți, prieteni și profesori, au participat miercuri la Târgul Educațional Student #UDJG, organizat în incinta Facultății de Inginerie și Agronomie din municipiu (FIAB). Dans, exerciții fizice, demonstrații cu roboți, experimente, o paradă în costume de epocă, muzică, pictură, concursuri interactive și o tombolă cu premii, organizată din oră în oră au fost principalele atracții care au ținut tinerii cu sufletul la gură.

Prezent la deschidere, prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați a declarat: „Mulțumesc echipei Universității „Dunărea de Jos” din Galați, care s-a ocupat de organizarea acestui eveniment, domnului Decan al Facultății de Inginerie și Agronomie din Brăila, care pune suflet în tot ceea ce face, și, nu în ultimul rând, reprezentanților instituțiilor din municipiu și județ, pe care i-am avut alături întotdeauna. Doresc succes studenților noștri în a convinge candidații să vină la UDJG și elevilor le urez inspirație în alegerea unei viitoare cariere”.

„UDJG devine o universitate din ce în ce mai puternică în plan național și își pune amprenta asupra întregii regiuni. Ne bucurăm că sunteți astăzi la Brăila și sper să derulăm, și pe viitor, cât mai multe proiecte împreună”, a precizat Ciprian Ionuț Dobre, vicepreședintele CJ Brăila.

„Inspectoratul Școlar răspunde pozitiv la evenimentele pe care Universitatea le organizează, mulțumim școlilor și liceelor prezente și sperăm ca oferta educațională a UDJG să inspire pe cât mai mulți absolvenți să urmeze o facultate”, a explicat Violeta Leocă, inspector școlar, IȘJ Brăila.

“Mulțumim elevilor, profesorilor, studenților prezenți, autorităților locale și județene, Inspectoratului Școlar Județean Brăila, mereu alături de noi, sponsorilor APAN, Arabesque, Graphotek, VARD, Vinuri de Măcin, care ne-au susținut în organizarea evenimentului”, a declarat prof. univ. dr. ing. Silvius Stanciu, Prorectorul UDJG, inițiatorul și organizatorul acestei campanii de promovare. 

„Vă felicit că sunteți astăzi aici, pentru a vă informa și a vă construi un drum solid. În calitate de profesor de marketing susțin că genul acesta de eveniment reprezintă ceea ce trebuie pentru promovarea unei instituții de învățământ superior. Facultatea vă deschide mintea și vă ajută să creșteți, așa că nu vă opriți aici, visați și faceți ca visul să devină realitate. Mult succes!”, a urat elevilor prezenți și prof. univ. dr. Irina Susanu, aflată la Brăila în dublă calitate, de profesor la UDJG și de antreprenor.

Fii „Student#UDJG” Brăila, aflat la a doua ediție, se înscrie în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar. 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email